Výdavky na reprezentáciu - Kolembus, Anton
Podporu predaja a tvorbu imidžu podnikateľského subjektu zabezpečujú podnikateľské subjekty rôznymi formami, ako sú výdavky na reklamu a propagáciu výrobkov, podpora značky, výrobkov a mena podnikateľského subjektu, budovanie dobrých vzťahov s obchodnými partnermi.