Praktický prístup k zvládnutiu rizík vo výrobnej organizácii - Šurinová, Yulia
Problematika riadenia rizík v kontexte prechodu organizácie na nové normy, ktoré prebrali štruktúru HSL (High level structure). Riadenie rizík v kontexte novej normy ISO 13485:2016.