Cestovné kancelárie a cestovné agentúry - osobitná úprava uplatňovania dane - Jurišová, Anna
Špecifické podmienky poskytovania služieb cestovného ruchu, ich dosah na aplikáciu zákona o DPH, spôsoby účtovania.