Rozvoj kvality dlhodobej starostlivosti o zdravie bezvládnych seniorov v kontexte riadenia rizika pokračujúceho zhoršeného stavu - Fabianová, Zuzana
Zameranie ošetrovateľstva. Aspekty starostlivosti o zdravie. Metódy skúmania a posudzovania kvality ošetrovateľskej starostlivosti. Riadenie rizika pokračujúceho zhoršenia zdravotného stavu. Metodika hodnotenia kvality poskytovateľa v riadení rizík ošetrovateľského rizika NQRM (Nursing quality risk management)