Determination of traffic patterns on urban roads - Bartuška, Ladislav
Teória určovania objemu premávky a teória tokov premávky. Demonštrovanie dopravných vzorcov na konkrétnych mestských cestách podľa myšlienky, že na mestských cestách v rôznych mestských oblastiach možno nájsť rôzne druhy dopravných tokov. Otázka faktorov ovplyvňujúcich dopravné toky v rámci mesta. Ročný priemer denných intenzít ako objem dopravy v dopravnom inžinierstve.