Sources of financing public passenger transport services - Poliak, Miloš
Financovanie služieb verejnej osobnej dopravy. Analýza nekonvenčných typov financovania verejnej osobnej dopravy v zahraničí. Metodika tvorby zdrojov financovania na financovanie verejnej osobnej dopravy, ktorá je uplatniteľná v Slovenskej republike a členských štátoch Európskej únie. Hlavnou myšlienkou metodiky je použitie zdrojov financovania pochádzajúcich z poskytovania verejných služieb.