Public transport integration - Poliak, Miloš
Ekonomický dopyt po verejnej osobnej doprave na jednej strane a na druhej strane zvyšujúci sa podiel individuálnej automobilovej dopravy. Dôležitosť integrácie verejnej dopravy a identifikácia problémov tejto operácie. Integrácia rôznych druhov verejnej osobnej dopravy ako spôsob zvýšenia konkurencieschopnosti verejnej osobnej dopravy. Analýza jednotlivých prvkov integračných systémov v zahraničí a návrh metodiky integračného systému uplatniteľnej v regiónoch, kde podiel verejnej osobnej dopravy na dopravnom trhu klesá.