Youtube as a new means of marketing communication - Závodná, Lucie Sára
Nový trend v marketingovej komunikácii predstavovaný novou generáciou youtuberov. Cieľová skupina pohltená sledovaním youtuberov, ktorí určujú nové trendy v nakupovaní, a nielen to, čo by si človek mal kúpiť, ale aj kedy. Spolupráca medzi youtubermi a niektorými dobre známymi spoločnosťami, ktorá často youtuberom poskytuje zadarmo ich vzorky so svojimi výrobkami. Analýza zameraná na prostredie českého kanálu Youtube. Blogy z kanála a výsledok dotazníkového prieskumu, ktorý sa uskutočnil na vzorke študentov, ktorí by sa mohli opísať ako generácia Y.