Techno-economic aspect of the man-in-the-middle attacks - Čekerevac, Zoran
Niektoré aspekty útokov man-in-the middle (MITM), pri ktorom útočník tajne odovzdáva a prípadne mení komunikáciu medzi dvoma stranami, ktoré sa domnievajú, že priamo komunikujú medzi sebou. Podstata týchto útokov. Technológia útokov a výhody, ktoré úspešný útok poskytuje útočníkovi. Najvýznamnejšie príklady takýchto útokov, ktoré majú rozsiahly a významný vplyv na širšiu internetovú komunitu. Analýza možných ochranných opatrení a analýza MITM z ekonomického hľadiska.