Od výkonnosti k hodnoteniu spoločenskej zodpovednosti - Németh, Hajnalka
Výkonnosť, spoločenská zodpovednosť a konkurencieschopnosť. Meranie výkonnosti podnikov. Vybrané modely hodnotenia CSR. Chronológia modelov merania výkonnosti. Ukážka príkladu hodnotenia CSR vyváženými ukazovateľmi.