Kybernetické útoky počas prezidentskej kampane v Spojených štátoch amerických v roku 2016. - Štefík, Radoslav
Pojem kybernetický priestor a kybernetické hrozby. Vymedzenie a definovanie hlavných aktérov v kybernetickom priestore. Hlavné skupiny neštátnych aktérov. Kybernetické útoky počas prezidentských volieb v Spojených štátoch amerických. Kybernetická špionáž.