Modrý rast - dlhodobá stratégia na podporu udržateľnosti - Vidová, Jarmila, 1967-
Pojem modrá ekonomika. Komponenty stratégie modrý rast. Význam pobrežných regiónov v Európskej únii. Udržateľný rast a inovácia v Únii. Výška výdavkov na morský výskum vybraných členských štátov EÚ. Produkcia odpadu v krajinách Európskej únie.