<An> Empirical analysis of relationships between the forward exchange rates and present and future spot exchange rates example of CZK/USD and CZK/EUR - Arlt, Josef
Empirická analýza vzťahov medzi forwardovým a spotovým výmenným kurzom v Českej republike pomocou štyroch hypotéz na údajoch z obdobia 2001-2014. Analýza vhodnosti forwardového výmenného kurzu ako nástroja predikcie vývoja budúceho spotového výmenného kurzu na príklade výmenných kurzov CZK/USD a CZK/EUR.