Viacrozmerná analýza rozptylu a jej aplikácie - Szücs, Gábor
Teória jednorozmernej analýzy rozptylu a zovšeobecnenie modelu pre prípad viacerých rozmerov. Teoretický aparát na testovanie hypotéz pomocou viacrozmernej analýzy rozptylu a ukážky jej použitia na reálnych dátach v softvéri R.