Jak (nejen) udržet zákazníka v éře digitální transformace - Vrána, Ivo
Udržanie záujmu zákazníka ma mnoho foriem. Môže to byť stratégia, originálna myšlienka, alebo systémy, ktoré to umožňujú. Trendom sú rôzne digitálne prvky ako napr. marketingový cloud.