Issledovanije tendencij nalogovych postuplenij v stranach JES - Dubrovina, Nadiya, 1972-
Daňová harmonizácia v krajinách Európskej únie. Analýza daňovej harmonizácie v štátoch EÚ za posledných 20 rokov.