Prichádza nová éra kapitalizmu - Pánis, Stanislav
V kapitalizme 21. storočia hrá kreativa kľúčovú úlohu a je úzko prepojená s ekonomickým rastom a spoločenským rozvojom. Úspech a prosperita závisia najmä od troch „T" - technológií, talentu a tolerancie.