Uplatňovanie metód vzdelávania v ďalšom profesijnom vzdelávaní zameranom na podporu ekonomickej gramotnosti zamestnancov v zdravotníctve - Matulčíková, Marta, 1964-
Potreba rozvoja ekonomických vedomostí a podnikateľských zručností pracovníkov v zdravotníctve a súčasná legislatíva. Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 379/2015 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 296/2010 Z. z. o odbornej spôsobilosti na výkon zdravotníckeho povolania, spôsobe ďalšieho vzdelávania zdravotníckych pracovníkov, sústave špecializačných odborov a sústave certifikovaných pracovných činností v znení neskorších predpisov konkretizuje požiadavky na riadiacu a organizačnú prax.