„Argumentujú odhodlaním a vierou v seba, no aj tak sú mizerní lídri" - Bobáň, Václav
Rozhovor s Gordonom Curphym, ktorý patrí medzi špičkových svetových expertov v oblasti leadershipu a budovania vysoko výkonných tímov. Jeho „Raketový model" je implentnovaný v najznamejších firmách sveta. Vysvetlil rozdiel medzi úspešným a efektívnym lídrom a nutnosť zdravej miery sebadôvery v kombinácii so zdravým egom.