Softvér z hľadiska dane z príjmov - Brnová, Miroslava
Podľa zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. sa softvér považuje za nehmotný majetok, ktorý je definovaný v zákone č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v z. n. p. a v opatrení MF SR č. 23054/2002-92, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva v z. n. p. Ilustračné príklady.