Vplyv sociálnych inovácií na efektívnosť podnikov - Bukovová, Sylvia, 1959-
Sociálne inovácie, ich chápanie. Výsledky vybraných európskych výskumov, týkajúcich sa impactu sociálnych inovácií na výkon a efektívnosť podniku.