[Nákup a predaj. Obchodné funkcie priemyselných podnikov] - Oreský, Milan, 1956-
Recenzia na učebnicu, ktorá sa skladá z troch častí - priemyselný trh, nákup a predaj. Kniha má pomôcť pri prekonávaní niektorých zjednodušení interpretácii nákupu a predaja.