Vyťažovanie: Veľká výzva pre dopravu - Brezovský, Jozef
V konkurenčnom prostredí cestnej dopravy je dôležité dosiahnuť nadštandardné parametre efektivity nielen v oblasti prevádzkových nákladov, ale i v samotnom systéme fungovania. Jedným z dôležitých parametrov je i aspekt dôsledného vyťažovania prevádzkových vozidiel. Dopracom je k dispozícii viacero možností ako zabezpečiť vyťaženie vozidla. Prostredníctvom platených portálov majú dopravcovia možnosť ponúkať svoje voľné kapacity kedykoľvek a kdekoľvek v rámci Európy. Jednou zo základných filozofií každej spoločnosti je neustála inovácia a rozširovanie portfólia produktov.