Soňa Horváthová: Nebojte sa priznať si chybu! - Brezovský, Jozef
Soňa Horváthová je jediná žena v top manažmente firmy a jedna zo zamestnancov, ktorí sa podieľali na formovaní spoločnosti DB Schrenker na Slovensku. Rozpráva o tom, ako sa spätne pozerá na svoj aj firemný rozvoj, ako sa stavia k pracovným výzvam a ako úspešne skĺbiť pracovné povinnosti so starostlivosťou o rodinu.