Role populismu ve volebním marketingu hnutí ANO před parlamentními volbami v roce 2013 - Kubánek, Martin
Analýza praktického využitia populizmu vo volebnom marketingu hnutia ANO pred parlamentnými voľbami do českého parlamentu v roku 2013. Objasnenie spôsobu využitia populizmu pri práci s vybranými marketingovými nástrojmi, t. j. pri segmentácii, cielení a umiestnení hnutia na volebnom trhu medzi inými kandidujúcimi stranami. Inovatívny pokus o prepojenie dvoch odlišných politologických konceptov (populizmus a politický marketing).