Impact of Gender in the Perception of Administrative Burdens Among Young Entrepreneurs - Evidence from Slovakia - Ključnikov, Aleksandr
Prehľad administratívnych záťaží na Slovensku. Štatistická analýza výsledkov dotazníkového prieskumu z roku 2012 medzi mladými slovenskými podnikateľmi so zameraním sa na rodové rozdiely.