Comparative Assessment of Sustainable Energy Development in the Czech Republic, Lithuania and Slovakia - Štreimikienė, Dalia
Koncept trvalo udržateľného rozvoja energie a súvisiace politiky v Európskej únii. Porovnanie vybraných ukazovateľov rozvoja trvalo udržateľnej energie v Česku, Litve a na Slovensku: trvalo udržateľná spotreba a výroba, označovanie výroby energie; zmena klímy a energia, označovanie emisií skleníkových plynov a podielu obnoviteľnej energie na hrubej konečnej spotrebe energie; trvalo udržateľná doprava, označovanie spotreby energie v doprave v pomere k HDP.