Requirements for brand managers and product managers responsible for competitiveness of product and brands - Wroblowská, Zuzana
Konkurencieschopnosť produktu a starostlivosť o hodnotu značky ako hlavná náplň prácou produktových manažérov a manažérov značiek. Súbor požiadaviek na kvalifikáciu, skúsenosti, vedomosti a zručnosti na pozíciu manažéra značky (brand manager). Identifikácia a analýza rozdielov medzi súbormi požiadaviek na produktových manažérov a manažérov značiek. Čiastkové výsledky nezávislého výskumu a odporúčania na zapracovanie do stratégie prijímania zamestnancov.