Indicators of green public procurement for sustainable production - Kottner, Artur
Zelený rast a trvalo udržateľný vývoj. Stratégia a ukazovatele zeleného rastu. Zelené verejné obstarávanie. Integrácia indikátorov trvalo udržateľnej produkcie, spotreby a zeleného rastu v procesoch zeleného verejného obstarávania.