Rukoväť audítorských štandardov - Užík, Ján, 1969-
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Medzinárodný audítorský štandard (ISA) 265 - Informovanie osôb poverených spracovaním a manažmentu o nedostatkoch v internej kontrole.