Výskyt stopových prvkov v sedimentoch vodných nádrží SR - výsledky monitoringu 2016 - Hucko, Pavel
Zhodnotenie výsledkov výskytu stopových prvkov v sedimentoch akumulovaných vo vodných nádržiach zaradených do Rámcového programu monitorovania vôd Slovenska na roky 2016-2021, ktoré boli odobraté v roku 2016.