Adapting a corporate culture to the changing circumstances – cultural change through social media - Diedrich, Marcus
Sociálne médiá predstavujú zložitý jav, ktorý je výzvou pre firemnú komunikáciu, nesie určité riziká, ale zároveň ponúka aj veľa príležitostí. Procesy spojené s kultúrnymi a štrukturálnymi zmenami, ktoré umožňujú ich efektívne využitie, sa v organizácii implementujú postupne. Toto je jediný spôsob, ktorý organizáciám umožňuje dlhodobejšie prosperovať zo sociálnych médií. Sociálne médiá znamenajú zmeny vo firemnej komunikácii ako aj v kultúre komunikácie.