Using the risk theory for evaluating seismic stability of buildings in the Middle East - Rashid, Durgam
Prehľad súčasných metód hodnotenia odolnosti budov a stavieb voči zemetraseniam a ich možné využitie pri výstavbe na Blízkom východe. Predstavenie teórie rizika ako novej komplexnej a objektívnejšej metódy.