Knowledge based economy: case of Slovakia - Novák, Marcel, 1979-
Ako úspešne implementované politiky môžu pomôc krajine stať sa modernou, založenou na znalostnej ekonomike. Hlavné stratégie, ktoré Slovensko potrebuje implementovať.