Strategický kontext referend o setrvání Velké Británie v ES/EU: Analýza motivace politických elit - Brusenbauch Meislová, Monika
Teoretické východisko - logika výhodnosti a vhodnosti. Referendum v roku 1975. Analýza dôvodov motivovaných logikou výhodnosti. Analýza dôvodov motivovaných logikou vhodnosti. Referendum v roku 2016. Celkové zhrnutie.