Research of vertical and team leadership in Slovak startups - Ljudvigová, Ivana
Definícia pojmov start-up a vertikálne vodcovstvo. Start-upy, zakladatelia, vodcovia a tímy. Neschopnosť zakladateľa vytvoriť kvalitný tím ako jedna z najčastejších príčin zlyhania start-upu. Úlohy zakladateľa a kvalita tímovej práce v start-upe - výskum na vzorke 76 slovenských start-upov s cieľom objasniť charakter vertikálneho a tímového vodcovstva v start-upoch.