Kaizen - Cservenáková, Judita
Filozofia kaizen. Porovnanie kaizenu a inovácií. Metódy pri zavádzaní kaizen, cyklus PDCA, sedem druhov plytvania, metóda 5S (z jap. seiri, seiton, seiso, seikutsu, shitsuke). Konečný cieľ stratégie kaizen.