Vždy vás zaujímalo ako zvýšiť rast kvality? Tu je niekoľko tipov - Loskotová, Jana
Definícia pojmu kvalita (akosť). Význam kvality pre konkurencieschopnosť podniku. Vplyv implementácie kvality na spoločnosť a vplyv vedenia spoločnosti na kvalitu.