Kvalita v procese údržba – predpoklad znižovania nákladov a získavania konkurenčnej výhody - Teplická, Katarína
Údržba podľa normy STN EN 13 306 a požiadavky na údržbu 3. generácie. Optimalizáca nákladov na údržbu prostredníctvom spracovaných informačných tokov v SAP systéme Module Controlling. Princíp riadenia údržby na základe kontrolingu. Porovnanie nákladov na proces údržba na základe kontrolingu.