Keď majú sudy naozaj zlaté dno - Haluza, Ivan
Cesta firmy Iron Art z Hontianskych Tesárov z lepšieho štandardu medzi elitu ziskovosti. Výroba dubových dosiek na sudy. Spoločná značka s najsilnejšou svetovou sudárskou firmou Boswell-Polónyi.