Radšej udržať rodinu ako bezhlavo rásť - Kvašňák, Lukáš
Úspešné podnikanie rodinnej firmy Natures, ktorá vyrába produkty obsahujúce betaglukán, látku z hlivy ustricovej, ktorá posilňuje imunitný systém. Firma dnes predáva pod vlastnou značkou dve desiatky produktov a vďaka spolupráci so zahraničnými firmami sú jej výrobky známe vo vyše 20 krajín sveta.