Perception analysis of reputation of selected educational institutions operating in Central and Eastern Europe market - Dorčák, Peter, 1979-
Reputácia (povesť) v kontexte dôvery. Od imidžu značky k reputácii. Reputácia v online prostredí a jej riadenie. Reputácia v reálnom svete verzus online reputácia. Percepčná analýza online reputácie verejných vysokých škôl pôsobiacich strednej a východnej Európe. Určenie základných aspektov, ktoré určujú vnímanie tradičnej a online povesti. Návrh nástrojov na zvyšovanie konkurencieschopnosti.