Hans Habes Roman Christoph und sein Vater über Veit und Thomas Harlan - Ahlrep, Christian
Autor Hans Habe a jeho motivácia napísať toto dielo. Román "Christoph und sein Vater" (Christoph a jeho otec) z roku 1966 mapujúci vzťah známych nemeckých režisérov. Národnosocialistická minulosť otca Veita, antisemitizmus.