Zmeny vo vývoji regionálnej nezamestnanosti a v priamych zahraničných investíciách v podmienkach SR - Hornyák Gregáňová, Radomíra
Komparácia okresov Slovenskej republiky z pohľadu zmien v evidovanej miere nezamestnanosti ako dôsledok zmeny v podiele ekonomicky aktívneho obyvateľstva a priamych zahraničných investícií v rokoch 2009 až 2014.