Právo na informácie verzus právo na ochranu autorských práv - Mičudová, Tatiana
Článok pojednáva o tom, ktoré informácie možno považovať za informácie týkajúce sa ochrany duševného vlastníctva, špeciálne informácie týkajúce sa ochrany autorských práv a rozoberá podmienky obmedzenia práva na informácie v prípadoch práva na autorskú ochranu.