Adverse events - one of the most important health care quality indicators: a case study - Janusonis, Vinsas
Definícia a hlavné príčiny vzniku nežiadúcich účinkov. Oznamovanie a register nežiadúcich účinkov v rôznych krajinách. Porovnanie zdravotnej starostlivosti nemocníc. Nežiaduce účinky súvisiace s narodením. Nežiaduce účinky súvisiace s úmrtím.