Digitalizace a nové výzvy pro právo - Mráčková, Jitka
Digitalizácia spoločnosti a legislatíva. Právne úpravy zamerané špeciálne na oblasť IKT. GDPR - nové práva a povinnosti v oblasti ochrany osobných údajov. Internet vecí (internet of things - IoT), Priemysel 4.0 a súvisiace právne otázky.