Základem nového přístupu k performance managementu je mít zájem o lidi - Červenková, Alena
Zmena stratégie hodnotenia a riadenia výkonu. Manažéri sa musia skutočne zaujímať o ľudí vo svojom tíme. Skutočný dialóg ako základ.