The Payment Discipline of Small and Medium-sized Enterprises - Ključnikov, Aleksandr
Pohľad na platobnú disciplínu malých a stredných podnikov na Slovensku v roku 2016. Podnikatelia boli rozdelení do skupín podľa veku, pohlavia a dosiahnutého vzdelania. Výsledky ukazáli, že platobná disciplína predstavuje hlavný problém podnikania, a to najmä oneskorené pohľadávky a insolventnosť zo strany zákazníkov. Muži negatívnejšie hodnotili platobnú disciplínu klientov, ako ženy podnikateľky.