Ex-ante financial analysis as a tool for a company decline prediction - Fedorková, Katarína
Úpadok podniku a jeho základné charakteristiky. Predikcia úpadku podniku; ex-ante finančná analýza ako jeden z prostriedkov predikcie. Rôzne metódy ex-ante finančnej analýzy a ich porovnanie. Analýza výhod a nevýhod používaných predikčných modelov na príklade slovenských priemyselných podnikov v období 2009-2014.